Home

Hotarare de repartizare a activelor asociat unic

Model de Hotărâre de repartizare a activelor. Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un model de Hotărâre de repartizare a activelor rămase după plata creditorilor luată prin votul unanim al asociaţilor pentru etapa a II la ONRC pentru radiere. Mentionez ca in cazul meu este asociat unic Model hotarare lichidare si repartizare. Eventual alte documente de plată a datoriilor către alţi creditori importanţii. Buna ziua, Am si eu mare nevoie de un model de hotarare de repartizare a activelor ramase dupa plata creditorilor luata prin votul unanim al . Proces verbal dizolvare SRL cu doi actionari Model Hotarare AGA / Decizie asociat unic distribuire dividende. 29 august 2019. Modele orientative pentru documentele necesare la distribuirea dividendelor: Daca firma are asociat unic se foloseste: Decizie-distributie-dividende-Asociat-Unic >>> Apasa aici pentru a descarca documentul Model hotarare lichidare si repartizare. Dizolvare SRL (5) - Dizolvare fara lichidator. Model hotarare lichidare si repartizare. octombrie 29, 2013. Dupa ce s-a hotarat dizolvarea se fac, sub răspunderea administratorului şi contabilului societăţii documentele de lichidare. - Inventarierea şi evaluarea elementelor de natura activelor. Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate

Avem ca subiect, in analiza de mai jos, un SRL cu asociat unic care doreste dizolvarea cu lichidarea simultana a societatii (fara lichidator). Avem in vedere prevederile OMFP 1376/2004 pct. 4. referitor la valorificarea elementelor de activ (vanzarea imobilizarilor si a stocurilor, incasarea.. model hotarare aga dizolvare si lichidare firma, hotarare aga dizolvare Cum se face dizolvarea si lichidarea simultana a unui SRL cu asociat. Hotărârea Asociatului Unic semnată și ștampilată (descarcă modelul pe care l-am folosit) - 1 exemplar (Decizia asociatului unic de repartizare a activelor NU a

Model de Hotărâre de repartizare a activelo

  1. Asociatul nemultumit poate face opozitie in conditiile art. 62 din Legea nr. 31/ 1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, in termen de 15 zile de la notificarea situatiei financiare de lichidare si a proiectului de repartizare
  2. Clic aici pentru a te convinge de utilitatea raspunsurilor oferite de expertii portalcontabilitate.ro. Testeaza GRATUIT sau logheaza-te in contul tau pentru a avea acces la raspunsul articolului Decizie repartizare dividende. Atentie la data valabilitatii intrebarii! Raspunsul oferit este in concordanta cu legislatia in vigoare la data de 19.
  3. Buna ziua, in modele de decizii si hotarari AGA gasiti modelele nr. 7 si 8 care se refera la dizolvare & lichidare voluntara. Adaugati dupa repartizarea capitalului social si a pierderilor un alt punct repartizarea activelor patrimoniale in care se mentioneaza ca se reparteaza masina catre sotul dvs. in calitate de asociat.( nu am inteles daca este asociat unic sau nu).Acest raport se depune.
  4. istratia Financiara din care rezulta ca societatea nu are datorii la bugetul de stat si la contributiile sociale - ar fi bine sa nu mai vechi de 30 de zile de la data depunerii actelor.
  5. Un asociat unic al unei SRL doreste inchiderea firmei (microintreprindere), voluntar, fara lichidator. Care este monografia contabila si care sunt pasii pentru dizolvarea societatii? Soldurile din ultima balanta de verificare (31.12.2019) sunt: 1. Sfc 1012=200 lei 2. Sfc 1061=40 lei 3. Sfd..

Pentru cine mai are nevoie, acesta este modelul pe care eu l-am depus si a fost acceptat (hotarare aga firma unic asociat desfiintare,. Avei aici un model de hotrre AGA care trebuie depus la Registrul . Dizolvarea i Hotarare AGA de dizolvare si lichidare (in dublu exemplar).. I. Dizolvarea.. Hotarare Aga De Dizolvare Si Lichidare. 1 / 4. In analiza de mai jos, asociatul unic are de ridicat dividende in valoare de 950.000 lei. Acesta solicita compensarea dividendelor datorate cu un imobil in valoare de 600.000 lei. Vom stabili astfel daca este suficient raportul de evaluare intocmit de un evaluator avand in vedere ca este persoana.. Azi am depus actele, pentru dizolvare, fiind asociat unic. Nu trebuie lichidator, doar doua cereri. O hotarare de lichidare-dizolvare, in care sa precizeri datele firmei si sa treci, ca ai hotarat sa dizolzi societatea conform art. 235 din legea 31/1990, republicata.A doua cererea tip de la Reg. Com, ce se poate descarca pe net,si bifezi doar dizolvarea Dizolvarea voluntara si lichidarea voluntara, societate cu asociat unic - etape si acte necesare. Etapa 1: Cerere de inregistrare a mentiunii. Decizia asociatului unic de dizolvare cu aratarea motivului de drept care a stat la baza deciziei (art.227 lit.d, legea 31/1990) si a modalitatii de lichidare (art.235, legea 31/1990) (original), Anexa.

Asociatii vor desemna, prin hotarare, un lichidator (practician in insolventa si lichidare) care va derula, in conditiile Legii nr. 31/1990, procedura de lichidare in scopul valorificarii activelor societatii si a achitarii, integral/partial a debitelor societatii. Demersurile lichidatorului se vor incheia prin intocmirea unui raport de lichidare Asociatul unic a luat decizia de dizolvare si lichidare simultana a firmei. bilant de lichidare, certificat atestare fiscala, hotarare de repartizare a. Descriere: Model hotarare AGA diversi, sunt de acord si solicit procedura de dizolvare si lichidare fara sa emit nici un fel de pretentie. model 2 pe proprie raspundere in. te rog daca ai un model de aga cu dizolvarea si lichidarea voluntara (asociat unic eventual) , adresa de mail emilia.radu@yahoo.com azi am fost la registrul comertului, unde nu m am lamurit si nici nu am reusit sa gasesc un model de aga, doamna de la ghiseu m a expediat spunandu mi sa citesc L31/ art227 si 23 model hotarare aga dizolvare si lichidare simultana, model hotarare dizolvare si lichidare simultana, model hotarare aga dizolvare si lichidare simultana 2018, model.

Dizolvarea societatilor comerciale - acte necesare. 1 - Dizolvarea de drept a SRL cu asociat unic (art. 227 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare): împuternicire specială (în formă autentică), avocaţială sau delegaţie pentru persoanele desemnate să îndeplinească. Pentru cazul lichidarii voluntare, luand in calcul o societatea comerciala cu unic asociat, se retine faptul ca dupa plata eventualelor datorii, patrimoniul societatii este transmis, fara lichidare, catre asociatul unic si societatea inceteaza sa mai existe de la data expirarii termenului de introducere a opozitiei (daca nu s-a facut opozitie. DECIZIE ASOCIAT UNIC nr. _____ Modul de repartizare a profitului net inregistrat in anii precedenti: Profitul inregistrat de societate in anii precedenti, sa fie repartizat pentru dividende dupa cum urmeaza: - Asociat unic _____in suma de_____ lei -A P R O B A T-SC ____.

Repartizare dividende. Hotarare AGA. Monografie contabila. Intrebare: Cum arata un model de hotarare AGA unde sunt doi asociati: A - 90% si B - 10%? Suma de 200.000 lei este repartizata pe dividende proportional cu procentele detinute de fiecare parte X. Retragere asociat. Care sunt operatiunile efectuate? 03-Iul-2014. 20733. U rmeaza sa stabilim, in cazul retragerii unui asociat dintr-o societate SRL, care detine 50% din capitalul social, ce operatiuni trebuie efectuate din punct de vedere fiscal, financiar si contabil. Vom vedea care e procedura (daca e nevoie de lichidator, daca este. 2) in decizia asociatului unic s-a stabilit acordarea unui autoturism de 80 lei - valoare de inregistrare - cu o valoare amortizata de 60 lei si a unui teren in valoare de 70 lei. 3) la data acordarii bunurilor catre asociat, se scot din evidenta contabila cele doua bunuri: - autoturismul: % = 2133 80 lei. 457 20 lei. 2813 60 lei - printr-o hotarare a tribunalului in acest sens; Dizolvarea S.R.L. cu asociat unic. Proiectul de repartizare a activelor trebuie să cuprindă descrierea detaliată şi datele de identificare ale activelor repartizate, în vederea transmiterii dreptului de proprietate. Situatia financiara de lichidare va fi certificata de un lichidator hotarare privind aprobarea propunerii de repartizare a profitului executiilor financiare 2012 si 2013 la scil confort urban srl hotarare privind infiintarea unei societati comerciale cu raspundere limitata de interes local, cu asociat unic municipiul constanta, cu denumirea dizabatelier srl hotarare de consiliu privind modificarea hcl.

Cererea de radiere se va depune dupa trecerea a 30 de zile de la data publicarii hotararii in Monitorul Oficial. Proiectul de repartizare a activelor trebuie sa cuprinda descrierea detaliata si datele de identificare ale activelor repartizate, in vederea transmiterii dreptului de proprietate Articolul urmărește să pună în evidenţă o serie de aspecte teoretice și practice privind activităţile care se desfășoară în cadrul procedurii de lichidare voluntară a unei societăţi potrivit Legii societăţilor, atât din perspectiva operaţiunilor întreprinse de lichidator, cât şi din cea a înregistrărilor contabile care se efectuează cu această ocazie In cazul unui SRL cu asociat unic nu este nevoie de interventia lichidatorului, insa el trebuie sa mentioneze in decizia de dizolvare daca societatea are datorii si, in cazul in care are, cum se vor stinge acestea. hotararea de repartizare a activelor; certificat de la Administratia Financiara din care rezulta ca societatea nu are datorii.

Proiectul de repartizare a activelor trebuie să cuprindă descrierea detaliată şi datele de identificare ale activelor repartizate în vederea transmiterii dreptului de proprietate. Dizolvarea de drept a SRL cu asociat unic Programul de lucru cu publicul la ghișeu se desfășoară de luni până joi între 09.00-11.00 și 12.00-14. Model hotarare asociat unic dizolvare. Forum.sagasoft.ro DA: 17 PA: 14 MOZ Rank: 33. model hotarare asociat unic dizolvare #1 Mesaj de balicae » Dum Apr 26, 2009 8:06 pm; Daca cineva din familia Saga are un model de Hotarare asociat unic de dizolvare srl va rog ajutati-ma,si poate cu ceva lamuriri suplimentar Asociatul unic a luat decizia de dizolvare si lichidare simultana a firmei. Societatea in cauza, nu a desfasurat activitate de la infiintare. Astazi a depus cererea la ONRC, dupa 30 de zile va trebui sa depuna bilant de lichidare, certificat atestare fiscala, hotarare de repartizare a activului net, actele societatii in original, dosar sina si aproximativ 250 - 300 lei Proiectul de repartizare a activelor trebuie să cuprindă descrierea detaliată şi datele de identificare ale activelor repartizate, în vederea transmiterii dreptului de proprietate. Copiile de pe actele doveditoare vor fi certificate pentru conformitate cu originalele, sub semnătură, cu menţionarea în clar a numelui, de către. Hotararea de repartizare a activelor societatii comerciale (copie) - hotararea adunarii generale/ decizia asociatului unic - hotararea Tribunalului, la cererea oricarui asociat, pentru motive intemeiate, precum conflictele si lipsa de comunicare dintre asociati, fapt ce impiedica functionarea societatii.

(cu răspundere limitată, pe acţiuni, cu asociat unic sau cu mai mulţi asociaţi), precum şi de motivele care stau la baza deciziei de închidere. - printr-o hotarare a tribunalului in acest sens; Proiectul de repartizare a activelor trebuie să cuprindă descrierea detaliată şi datele de identificare ale activelor repartizate. Raportul de repartizare a activului rămas în urma lichidării între asociaţii SNC, SCS, SRL, în cazul dizolvării voluntare prevăzute la art. 235 din Legea societăților nr.31/1990 republicată, cu modificările şi completările ulterioare; Dacă este cazul, dovada publicării situației financiare de lichidare aprobată de asociați. Dovada achitarii taxelor de publicare in Monitorul Oficial, Conform Legii nr. 1/2017 nu se mai platesc taxe catre ONRC; Hotararea privind dizolvarea unui SRL este luata de Instanta Judecatoreasca sau de Adunarea Generala a Asociatilor. Dizolvarea unei societati comerciale este reglementata de Legea nr.31/1990 3 Achitare datorie față de asociat 456 5311 5.000 4. 3 31.12.N Repartizare profit la rezerve legale 129 1061 1.200. Contabilitate financiar ă.

Model hotarare de repartizare a activelor ramase dupa

Model Hotarare AGA / Decizie asociat unic distribuire

Dizolvare SRL (5) - Dizolvare fara lichidator

Lichidare voluntare cf L31/1990 by cbistriceanu_1. Leia gratuitamente por 30 dias. Configurações de Usuári De la Regisitru i-a spus ca musai ii trebuie lichidator care costa 2000-2500 de lei, plus taxele pe care le are de platit pt radiere. Am crezut ca n-a inteles bine ce i-au spus cei de acolo si am intrebat si eu, le-am explicat ca firma e cu asociat unic, n-are absolut nici o datorie, n-are mijloace fixe, n-are nimic Certificatul de deces, în cazul decesului unuia din asociaţi sau a unicului asociat comanditat sau comanditar, când datorită acestor cauze numărul asociaţilor s-a redus la unul singur, cu excepţia SRL care poate continua activitatea cu asociat unic conform dispoziţiilor legale sau statutare (copie certificată)

decizie de repartizare active Archives - Fara Contabilitat

Acesta este cazul societăților cu asociat unic. Deși regimul juridic permite înființare societăților cu asociat unic (S.R.L. cu asociat unic) nu trebuie uitat că, în ultima sa consecință, aceasta este o ficțiune juridică. Actele societății sunt în fapt acte care implică voința exclusivă a asociatului unic Asociat unic este Ciuca Iulian Cosmin cu o cota de participare la beneficii/pierderi de 100% care indeplineste obligatiile si drepturile care ii revin din prevederile statutului, acesta avand si functia de administrator. Scurt istoric . S.C AGR PAJO S.R.L este persoana juridica romana, avand forma juridica de societate cu raspundere limitata. De asemenea, referitor la contractul de imprumut incheiat cu societatea se poate incheia un act aditional in care se specifica faptul ca partea creditoare nu mai are calitatea de asociat, devenind doar creditor - dpdv contabil se fac ceva corectii, la nivel de contare -, eventual se modifica alti termeni contractuali sau, in cel mai fericit caz. Impactul impozitului pe profit asupra indicatorilor de performanta financiara. In cadrul reformei fiscale din Romania, armonizarea legislatiei privind impozitul pe profit cu cea comunitara a impus profunde modificari vizand, indeosebi: sfera de cuprindere (impozitarea persoanelor juridice straine si a veniturilor din surse externe.

Dizolvarea fara lichidare a unui SRL cu asociat unic si

(2) Asociatul unic va consemna de indata, in scris, orice decizie adoptata in conformitate cu alin. (1). (3) Asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societatii cu raspundere limitata al carui asociat unic este (1) O persoana fizica sau o persoana juridica nu poate fi asociat unic decat intr-o singura societate cu raspundere limitata. (2) O societate cu raspundere limitata nu poate avea ca asociat unic o alta societate cu raspundere limitata, alcatuita dintr-o singura persoana. (3) In caz de incalcare a prevederilor alin

Act constitutiv - SRL - Asociat unic sau mai multi (model

Programul de lucru cu publicul la ghișeu se desfășoară de luni până joi între 09.00-11.00 și 12.00-14.00, iar vineri între 08.00-10.00 și 11.00-13.00 Cum se face dizolvarea si lichidarea simultana a unui SRL cu asociat unic - etapa. Procedura de dizolvare cu lichidare simultana (denumita si lichidare a unei cereri de dizolvare simultana cu lichidarea - model pretiparit de la pot ataca decizia (pot face opozitie la dizolvarea si lichidarea societatii). Model hotarare lichidare si repartizare In acest mod, se va asigura dreptul fiecarui asociat/actionar de a face opozitie, in conditiile art. 62 din Legea nr. 31/1990. Radierea societatii comerciale se va efectua numai dupa expirarea termenului de opozitie de 15 zile de la data publicării situatiei financiare finale pe pagina de internet a Oficiului Registrului Comertului Hotărârea 352/2012 ( pentru aprobarea Programului Construcţia de locuinţe cu chirie, realizate prin atragerea capitalului privat Informatiile din cazierul fiscal sunt obtinute de catre Registrul Comertului pentru fiecare asociat/ actionar al societatii la infiintare, la cesiune sau la numirea unui nou reprezentant. Registrul Comertului percepe o taxa pentru informatiile privind cazierul fiscal pe care le solicita de la Ministerul Economiei si Finantelor

Decizie repartizare dividende - PortalContabilitate

Proiectul de repartizare a activelor trebuie sa cuprinda descrierea detaliata si datele de identificare ale activelor repartizate, in vederea transmiterii dreptului de proprietate. in cazul societatii cu raspundere limitata cu asociat unic, hotarare ramasa definitiva si irevocabila Prin derogare de la dispozitiile de drept comun existente in O.U.G. nr. 80/2013 privind taxele judiciare de timbru, pentru ordonantade plata art. 6 al acestui act normativ se stabileste o suma fixa ce trebuie platita pentru intentarea actiunii in instanta, in cuantum de 200 de lei Proiectul de repartizare a activelor trebuie sa cuprinda descrierea detaliata si datele de identificare ale activelor repartizate, in vederea transmiterii dreptului de proprietate. Situatia financiara de lichidare va fi certificata de un lichidator. Articol scris de Domnul Avocat Marius Vicentiu Coltuc, titular Casa de Avocatura Coltu Contabilitate Monografii » Situatii financiare. Potrivit pct. 89 alin. (3) din Reglementarile contabile aprobate prin OMFP nr. 1802/2014 evaluarea la bilant a creantelor si a datoriilor exprimate in valuta si a celor cu decontare in lei in functie de cursul unei valute se face la cursul de schimb valutar comunicat de BNR valabil la data. DIZOLVARE LICHIDARE RADIERE FIRMA CRAIOVA - DOLJ Dizolvarea voluntara - Dizolvarea societatilor comerciale poate avea loc, conform legii, prin trecerea timpului stabilit ca durata a societatii, imposibilitatea realizarii obiectului de activitate al societatii sau realizarea acestuia, declararea nulitatii societatii, hotararea adunarii generale, hotararea tribunalului, la cererea oricarui.

Modele de decizii si hotarari AGA Bunatatea gratuit

Inchidere firma prin lichidare voluntara fara lichidator

Faţă de actele anexate cererii de radiere, în special bilanţul final de lichidare din 31 ianuarie 2011 şi hotărârea adunării generale extraordinare a asociaţilor nr. 3/I/17.09.2010, precum şi dovezile de publicitate a acestor acte, coroborat cu prevederile art. 227 şi urm. din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările. Articolul 4 Prevederile art. 2 intră în vigoare la 10 zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri. Articolul 5 La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se abrogă Hotărârea Guvernului nr. 749/2007 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor. (3) In societatea care se infiinteaza de catre un asociat unic, valoarea aportului in natura va fi stabilita pe baza unei expertize de specialitate. Art. 14 (1) O persoana fizica sau o persoana juridica nu poate fi asociat unic decat intr-o singura societate cu raspundere limitata SUPORT DE CURS DREPTUL AFACERILOR Cluj-Napoca Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca Centrul de Formare Continuă, Învăţământ la Distanţă și cu Frecvență Redusă Facultatea de Busines Hotarare AGA Distribuire Dividende. Încărcat de. torpyx. 88% (8) 88% au considerat acest document util (8 voturi) 55K vizualizări 1 pagină. Informații document. apăsați pentru a extinde informațiile documentului. Descriere: Hotarare de distribuire dividende

Lichidare voluntara SRL cu asociat unic

Articolul 251 5 - Proiectul de fuziune transfrontaliera (1) Administratorii sau membrii directoratului societatilor care urmeaza a participa la fuziune intocmesc un proiect comun de fuziune care trebuie sa cuprinda cel putin: a) forma, denumirea si sediul social ale tuturor societatilor participante la fuziune; b) forma, denumirea si sediul social ale societatii nou-infiintate, daca este cazul Legea nr.31/1990, privind societatile comerciale! (1) In vederea desfasurarii de activitati cu scop lucrativ, persoanele fizice si persoanele juridice se pot asocia si pot constitui societati cu personalitate juridica, cu respectarea dispozitiilor prezentei legi. (2) Societatile prevazute la alin

Model Hotarare Dizolvare Si Lichidare Simultana - High

Domeniile abordate in serviciile noastre de consultanta acopera o arie vasta din drept, Cabinetul nostru fiind recunoscut pentru servicii profesionale de . Vezi și alți consultanți de. Avocații amenință însă că vor demara o amplă campanie de identificare a. Linia telefonică este accesibilă pe durata stării de urgență, j) o declaratie pe propria raspundere, autentificata de notar ori certificata de avocat, din care sa rezulte ca el sau administratorii, directorii si/sau actionarii/asociatii/asociatii comanditari care detin controlul debitorului nu au fost condamnati definitiv pentru savarsirea unei infractiuni intentionate contra patrimoniului, de coruptie si.

Vanzare imobil catre asociatul unic si compensare plata

Proiect de hotarare aprobarea transmiterii dreptului de uz si servitute de trecere in favoarea Societatii Comerciale F.D.E.E. Electrica Distributie Muntenia Nord S.A. Ploiesti - S.D.E.E. Braila, asupra unei suprafete de teren de 58 mp, parte a imobilului situat in strada Ana Aslan nr.27 - 29, aflat in domeniul public al judetului. Hotarare 1. Cererea de pronuntare a unei hotarari preliminare priveste interpretarea articolului 52 din Tratatul CE (devenit, dupa modificare, articolul 43 CE) si a articolului 73b din Tratatul CE (devenit articolul 56 CE). 2. Aceasta cerere a fost formulata in cadrul unui litigiu intre Glaxo Wellcome GmbH & Co. KG, societate in comandita. Contabilitate Timișoara. 46 likes. Servicii contabilitate și salarizare pentru: SRL, SRL-D, II, PFA, PFI și ONG. e-mail: contabilitate.timis@gmail.com telefon. Poți vedea datele de contact și programul locației care îți este cel mai la îndemână și mai aproape de adresa ta. Buzău plus, verifică şi alte detalii, precum hartă, . Fan courier buzau angajeaza curieri auto profilul candidatului : - permis de. Numarul general al serviciul de relatii cu clientii Fan Courier , Stingerea Incendiilor, de cea mai buna calitate la cel mai bun pret , in judetul . Misiunea SSM , serviciu extern ssm. Va propunem un serviciu profesionist la preturi corecte, principalul nostru. De ce sa alegi un serviciu extern ssm. Pachetul de beneficii stele, gratuit pentru clientii nostrii. Serviciul de prevenire si protectie SSM - SU