Home

Ce înseamnă cuvântul etern

etern - definiție și paradigmă dexonlin

Mult mai des cuvantul mântuire se referă la izbăvirea spirituală eternă. Când Pavel a vorbit temnicierului din Filipi că trebuie să fie mântuit, el făcea referinţă la destinul etern al temnicierului (Faptele Apostolilor 16:30-31). Isus a comparat mântuirea cu intrarea în împărăţia lui Dumnezeu (Matei 19:24-25) La ce se referă termenul Gheena ? Cuvântul Gheena, înseamnă: Valea lui Hinom, fiind forma greacă a ebraicului geh-hinom (Iosua 18:16). Termenul gheena este descris de dicţionarele biblice ca referindu-se la un loc unde se incinerează gunoaie şi unde se mai aruncau cadavrele animalelor a criminalilor şi tot felul de murdări. Acest pasaj conține toate elementele închinării adevărate Mai întâi e motivația pentru închinare: îndurarea lui Dumnezeu. Îndurarea lui Dumnezeu înseamnă tot ceea ce ne-a dat fără să merităm: dragostea veșnică, harul etern, Duhul Sfânt, pacea neîntreruptă, bucuria veșnică, credința salvatoare, mângâierea.

Dex Definitie Explicatie, Ce Inseamna Cuvantul Etern -

  1. că Adam, la scurt timp după ce a fost creat, a dat nume animalelor luându-se după calitățile și trăsăturile specifice ale fiecărei specii (Geneza 2:19-20). În al doilea rând, numele proprii precum Adam, Eva sau Cain au semnificații importante în limba ebraică, unele din-DOMNUL A DAT CUVÂNTUL Un studiu asupra istoriei textului bibli
  2. te. Și cum știm tot ce este acționat pneumatic este puternic
  3. * Cuvantul: , pe care il intalnim de trei ori in acest verset, este o forma verbala a (in trecut era: ), ceea ce inseamna este, cu sens conjunctiv, dar si existential. In fraza ebraica: primul (sunt), este conjunctiv si are ca predicat restul frazei, pe cand al 2-lea este existential si este folosit intr-un sens absolut

Cuvântul Spirit (din latină spiritus respiratie) are mai multe înțelesuri diferite și conotații, toate referitoare la o substanță non-corporală contrastând cu corpul material. Spiritul unei ființe umane este astfel animarea, principiul vital sau sensibilitatea din acel individ, similar cu sufletul considerat a fi sediul puterii mentale, intelectuale și emoționale, aceleasi. Cuvântul mama înseamnă totul! Îmi trezește emoții chiar când văd că sună mama la telefon! Eu sunt într-o relație foarte strânsă cu mama mea de aceea acest cuvânt este cel mai important în viața mea Lilia Iacub Mama - totul ce e sfânt pe lume și cea mai strânsă legătură de pe fața pământului Caniculă - ce înseamnă cuvântul și de unde vine. Pe cuvânt, cu Ana Iorga. Cum putem scăpa de un viciu periculos; Peste 8.800 de profesori au dat examenul scris de definitivat. 5 expresii franţuzeşti celebre care există şi în română. Pe cuvânt, cu Ana Iorga Carpe diem este o expresie dintr-un poem latin scris de Horațiu, ce a devenit în timp un aforism.Popular, expresia este tradusă ca Trăiește clipa!. Literal carpe înseamnă a alege, a selecta, a culege, a strange, a aduna, dar Horațiu a folosit cuvântul în sensul de a se bucura, a apuca, folosire, a face uz de. Îndemnul Trăiește clipa! este foarte larg.

Din punct de vedere teologic, etern înseamnă nu în orice limită de timp, în afara timpului și existentă fără început sau sfârșit, ca și spiritul; în timp ce veșnic înseamnă viața care nu exista întotdeauna, dar a fost acordată lui Dumnezeu și a fost pentru totdeauna, a alerga în timp, sau ceva similar, care are un.

Iată deci ce înseamnă perspectiva eternității, pentru care optează spiritualitatea româneasca din veacul al XVI-lea. Conflictul de fapt dintre planul etern și cel istoric este soluționat direct prin renunțarea la spirit sau prin ocolirea spiritului, cu tot ce implică el: cunoaștere, acțiune, afirmare omenească Răspuns. Cuvântul teologie provine din cuvintele grecești care în combinație înseamnă studiul lui Dumnezeu. Teologia creștină este încercarea de a-L înțelege pe Dumnezeu așa cum este El revelat în Biblie. Nicio teologie nu-L va putea explica deplin pe Dumnezeu și căile Sale, pentru că Dumnezeu este etern și infinit.

Notă: Cuvântul iese, (purcede), înseamnă a proveni sau a veni din. Când încercăm să punem aceste două denumiri împreună în mintea noastră, Veșnic şi Fiu născut, par să nu se potrivească Este ceea ce oferă unicitate, ce diferențiază fiecare individ. Sufletul este sclipirea fiecăruia. Reprezintă cea mai sinceră, onestă variantă a fiecăruia. Prin suflet se poate simți lumea înconjurătoare, înainte de a o putea percepe cu inima sau pielea. Sufletul dă viață tuturor, dar, cel mai important, ne face oameni.

Ce înseamnă eternitate

5. Islamul este un concept bazat pe credință, în timp ce ateismul este unul care se bazează pe știință și adevăr. 6. Islamul crede în puterile supranaturale. Ateismul nu ia în considerare toate superstițiile și doar o privește în mod sceptic. 7. Islamul provine din cuvântul arab salaam, ceea ce înseamnă pace sau supunere Ce înseamnă rapel? Sensul medical al cuvântului și definițiile din dicționar. Cuvântul rapel a ajuns să fie cel mai căutat cuvânt din luna februarie, potrivit platformei dexonline.ro. Se pare că de la începutul lunii acest cuvânt a fost căutat de cel puțin 890 de ori pe zi. În limba română termenul are mai multe. Ce asociații aveți pentru cuvântul artist? Canvas, beret, pictura, vopsele, perie, cadru, capodoperă, ulei, acuarelă, guașă, paletă. În acest articol vom vorbi despre cuvântul paletă. Ce înseamnă asta? La ce parte din discurs se referă cuvântul? Ce fel de aceasta și ce fel de înclinații? Elementul este animat Ceea ce pentru om înseamnă putere, de la Dumnezeu avem cu putinţă, ca făgăduinţă şi mângâiere. Aceasta e taina, ca răspuns la cum e cu putinţă ca ceva să fie. Ofrandă a rostirii fiind, ne vindecăm de străinătate, precum şi de stranietate, prin adecvare şi adeverire, prin atât de inefabila, consfinţită, eminescianitate

Yahushua Fiul este cuvântul ce a devenit, nu cuvântul echivalent unu la unul. Să vorbești despre un Fiu etern înseamnă să crezi în doi Dumnezei necreați. Acest lucru este interzis de Yahushua în Marcu 12:28-34 (citează Deut. 6:4) dar, din păcate, încurajat de crezurile bisericilor de azi, care nu susțin crezul lui Yahushua Kim Ir-sen, declarat președintele etern al Coreei de Nord Juche, doctrina politică dezvoltată de Kim Ir-sen ale cărei principii sunt suveranitatea politică, independența economică și autonomia militară, a devenit principiul de bază pentru societatea austeră și deosebit de militarizată din Coreea de Nord și pentru fondarea cultului personalității din jurul familiei Kim Locuitorii locali ai orașului, urmașii părinților lor, au început să îi numească pe acești nou-veniți (plebs (de la cuvântul latin plere, ceea ce înseamnă a umple). Inițial, această populație străină a trăit în afara zidurilor Romei, adică nu a fost protejată de atacurile inamice posibile Cuvântul veşnic înseamnă care nu se termină niciodată, care nu are început şi sfârşit. Psalmul 90.2 ne vorbeşte despre caracterul veşnic al lui Dumnezeu: Înainte ca să se fi născut munţii şi înainte ca să se fi făcut pământul şi lumea, din veşnicie în veşnicie, Tu eşti Dumnezeu!. De vreme ce oamenii.

Paștele-origini, semnificație, etimologie și tradiție

Ce este mântuirea? Care este doctrina creştină a mântuirii

Primele cuvinte pătrund în ceva care a precedat dintotdeauna cuvântul, în ceva care pare a fi o tăcere etemă, dar care era totuşi schimbul reciproc de iubire dintre Tată şi Fiu în Duh, unde Fiul este desigur Cuvântul etern al Tatălui, iar Duhul înseamnă schimbul de iubire, însă cuvântul iubirii nu este auzit de omul care nici. El este speranța noastră datorită puterii Sale. Puterea Sa înseamnă că El poate îndeplini ceea ce spune El. Speranța noastră se întemeiază pe capacitatea Sa. El este speranța noastră din cauza proviziilor Sale. Prevederea Sa înseamnă că El ne va asigura tot ce este mai bun pentru binele nostru etern Notă: Cuvântul grecesc Gehenna (menţionat mai sus) este o transliteraţie a evreiescului Ge-Hinnom, care înseamnă Valea lui Hinnom. Această vale, care se întinde imediat la sud şi vest de Ierusalim, era un loc în care se aruncau animalele moarte, gunoaiele şi alte deşeuri Cuvântul tradus cu evanghelie (Evangelion) înseamnă un mesaj bun, vești bune, știri pline de bucurie. Să predici Evanghelia Împărăției înseamnă să predici acele lucruri ce constitue un mesaj bun, sau vești bune din Împărăție Crezul nostru. NOI CREDEM: . Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu, infailibil, unic şi autoritar, norma absolută pentru credința şi practica creștină; există un Dumnezeu Etern, care S-a revelat pe Sine ca singur Dumnezeu existent în trei persoane: Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul şi Dumnezeu Duhul Sfânt; în divinitatea.

Este interesant că iudeii știau că viața veșnică putea fi găsită în Scripturi, dar nu Îl recunoșteau pe Isus ca fiind Mesia, Cuvântul întrupat, calea, adevărul și viața. Adevărul ne eliberează doar după ce îl cunoaștem, iar această cunoaștere vine doar dacă petrecem timp în studiu și părtășie Acuratețea și Puterea Cincizecimii. Rusaliile (Sărbătoarea Cincizecimii) cad întotdeauna în ziua de Duminică. Acesta este o sărbătorire cu adevărat remarcabilă, dar este vorba nu numai despre ce s-a întâmplat în aceea zi, cum și de ce și când, a făcut Dumnezeu acest lucru. Da, a fost fără discuție un dar foarte important. Bismillahi Rahman Rahim!Pacea şi binecuvântarea lui Allah fie asupra Profetului Muhammed asupra companionilor săi şi a tuturor celor care purced pe drumul acestora până în Ziua de Apoi! Cea mai sinceră vorbă este Cuvântul lui Allah PreaÎnaltul şi cel mai bun exemplu este cel al Profetului Muhammed, pacea şi binecuvântarea lui Allah fie asupra sa Ce se înțelege prin trandafiri criogenați? Știi ce înseamnă cuvântul infinit. Trandafirii criogenați se mai numesc și infiniți, deoarece sunt procesați și aranjați să dureze pentru totdeauna sau cel puțin pentru câțiva ani. Trandafirii criogenați au trecut printr-un proces elaborat pe bază de alcool

MÂNTUIREA - SALVAREA ETERNĂ A SUFLETULUI. Dumnezeu a creat omul, după chipul și asemănarea Lui, ca să aibă o relație de părtășie cu el, bazată pe alegerea personală a omului. După ce Adam și Eva au păcătuit, acceptând minciuna diavolului drept adevăr, ignorând ce le-a cerut Dumnezeu și încălcând singura restricție pe. Ce înseamnă cuvântul infinit? Cuvântul infinit este derivat din cuvântul latin infinit, care înseamnă infinit și nu are limită sau sfârșit. Care este sensul spiritual al infinitului? Se crede că infinitul aduce claritate, concentrare și o mentalitate echilibrată atunci când simbolul este desenat pe tot corpul Imagine. Text. 6 din 6. Prima atestare a cuvântului neoclasicism are loc printr-o lucrare a lui William Rushton din 1863. În locul acestui cuvânt se foloseau altele precum: pseudo-clasic, neo-elen, neo-grec, păgân. Abia după 1900, cuvântul intră în vocabularul studiilor de istorie și literatură. Apreciind după majoritatea. În limba română există o serie de adjective ce nu pot fi comparate, cum ar fi complet, întreg, etern, viu, mort, rotund, unic, strămoșesc, perfect, gigant, colosal, veșnic. De asemenea, cele care provin din limba latină care aveau deja forme de superlativ sau comparativ Cuvântul lui Dumnezeu este creator, eficace şi mântuitor, este începutul vieţii şi al istoriei, începutul creaţiei şi răscumpărării (cf Mesajul Sinodului episcopilor despre «Cuvântul lui Dumnezeu», MS n.3). «La început a fost Cuvântul şi Cuvântul s-a făcut trup şi s-a sălăşluit între noi» (cf Io 1,1.14)

Ceea ce înseamnă asta este că sunt porțiuni egale și proporționale. Ideea unei alicote este folosită frecvent în domeniul economie, mai exact în ceea ce este legat de impozite sau omagii. Alicotele sunt proporții care sunt stabilite prin legi pentru a determina o obligație de tip fiscal Deși cuvântul mântuire sună foarte religios și opac, de fapt nu înseamnă altceva decât salvare. Atunci când Dumnezeu ne revelează în Noul Testament mântuirea nu folosește vreun cuvânt special sau religios ci cuvântul obișnuit al grecilor care însemna salvare. A fi mântuit înseamnă a fi salvat Ce înseamnă un nume? Ce ne spun numele lui Isus despre El. Şi Cuvântul S-a făcut trup şi a locuit printre noi, plin de har şi de adevăr. Şi noi am privit slava Lui, o slavă întocmai ca slava Singurului născut din Tatăl. Cel etern, neschimbător, credincios și adevărat.. Dacă Dante ar fi ştiut ce înseamnă un bombardament aerian, infernul său ar fi arătat de o mie de ori mai rău. Sven Hassel, Blindatele Morţii. Ce părere aveţi de acest citat? Credeţi că omenirea a depăşit în cruzime până şi iadul biblic? Părerea mea e că dacă există un iad, atunci e aici, pe pământ pentru că cruzimea umană pare să nu aibă limite Denumirile native americane sunt de un fel, întrucât nu au omologi literari într-o altă limbă. Acest lucru vă permite să mențineți originalitatea și unicitatea lor, care, desigur, cucerește populația orașului. Fiecare dintre nume este plin de semnificație profundă și frumusețea sa unică

Miratico: Lumea ca o Mirare

Ce este Ghena ? Viata etern

Ce e închinarea adevărată? - GotQuestions

Ce înseamnă viață veșnică pe Facebook? Un profil de Facebook este, în general, plin de amintiri. Toți le avem acolo, unii mai mult, alții mai puțin. În caz de deces, ce trebuie să faci e ca pagina să fie transformată într-una memorială. Treaba asta poate fi inițiată de aproape oricine: familie, prieten, cunoscut etc Nu vei lua numele YHWH Elohim al tău degeaba; căci YHWH nu-l va ține nevinovat care îi ia numele degeaba. Isus a vorbit aramaică de multe ori în timpul lucrării Sale, prin urmare, el trebuie să fi folosit cuvântul Eli sau Elaha (ʼĔlāhā) de multe ori pentru a spune Dumnezeu. De exemplu, în timp ce Isus era pe. Când este folosit ca adjectiv, înseamnă fără început sau sfârșit, mereu existent, care durează pentru totdeauna. De exemplu, hindușii cred într-un suflet etern. Sufletul nu este nici creat, nici distrus. Neîncetat, fără sfârșit, perpetuu. De exemplu, Ea este recunoscătoare veșnic pompierului că i-a salvat viața Ce înseamnă această frază? Într-un sens, este adevărat că credinţa este un dar - în sensul că credinţa vine în urma auzirii şi auzirea vine prin Cuvântul lui Dumnezeu (Romani 10.17). Cine ne-a dat Cuvântul Ca atare, ceea ce este finit și limitat nu poate percepe ceea ce este etern și infinit. Allah este Singurul demn de a fi adorat căci adorarea este numai dreptul Lui. În consecință, adorarea altuia în afara Lui se consideră o atentare la dreptul Lui. Într-un mod logic, a fi robul lui Allah înseamnă a nu fi robul robilor Lui

Este iadul etern? Pentru a răspunde la această întrebare, merită să ne întoarcem la paragraful precedent, în care am examinat existența și apariția iadului. Ast Capitolul 8. Puterea cuvântului Cuvântul lui Dumnezeu, aşa cum se găseşte în scripturi, în cuvintele profeţilor în viaţă şi în revelaţia personală, are puterea să întărească sfinţii şi să-i înarmeze cu Spiritul, pentru ca ei să reziste răului, să se ţină bine de ceea ce este bun şi să găsească bucurie în această viaţă Moartea, ne învață că nimic valoros nu este defapt etern, fără sfârșit nu putem aprecia drumul. Acel drum reprezintă și motivul pentru care oamenii indiferent de obiceiurile culturale sau credințele proprii își manifestă, într-un fel sau altul, solidaritatea față de cei ce nu mai sunt printre ei. În Creștinism, mai specific.

Cuvântul lui Dumnezeu înseamnă însă o hrană spirituală, care hrăneşte şi întăreşte spiritul, atrăgându-l către viaţa eternă. Alimentele naturale hrănesc trupul, dar sufocă spiritul, pe care îl silesc să postească. În cazul alimentelor spirituale, deopotrivă trupul şi spiritul au de câştigat *De ce te împotriveşti darului divin şi-ţi urzeşti totdeauna alt plan, altă dorinţă? *A jindui mai mult, poate fi un pas înainte şi nu neapărat o nemulţumire. Depinde în ce direcţie faci pasul. *Doar cuvântul, cu adevărat, mă defineşte. *Cărţile înseamnă de fapt, oameni şi locuri 6. Ce înseamnă simbolismul broaştelor în Apocalipsa 16:13, 14? O broască îşi capturează prada cu limba, ceea ce poate simboliza darul fals al limbilor care cuprinde lumea de astăzi. Vă rog să vă amintiţi că minunile, incluzând darul limbilor, dovedesc un singur lucruputere supranaturală

Construind ca familie pentru un viitor etern. 1. De ce este bine să ne gîndim la viitor pentru promovarea fericirii familiale? TIMPUL se scurge mereu. Trecutul ar putea conţine multe amintiri duioase pentru noi, dar nu putem trăi în trecut. Putem învăţa din trecut, inclusiv din greşelile trecute, dar nu putem trăi decît în prezent Ceia ce este interesant este faptul că văzând nu înseamnă și crezut. Lucifer a văzut și a vorbit cu Dumnezeu dar totuși numa 'prin credință' putea să accepte că Dumnezeu a creat totul. Mulți oameni cu care am vorbit spun că dacă Dumnezeu a apărut deodată, ei ar accepta să creadă

Ce înseamnă Xmas. Mihaela Cârlan. 6 December 2010. Tweet. Cine nu ştie că este abrevierea pentru Christmas, veţi spune. Că ne-am îmbogăţit şi împestriţat limba cu o sumă de englezisme şi dacă ştim numai o brumă de engleză. Aşa e trendy ori cool Karma poate fi explicația a două cunoscute proverbe 100% românești: Ce semneni aia aduni sau Cum îți așterni așa dormi. Alte voci o definesc ca fiind raportul dintre cauză și efect. Oarecum, echilibrul dintre Rai și Iad, așa cum este el văzut în religia creștină.. Astrologia tibetană încearcă să dezlege karma fiecărui om, urmând firul karmei din vieţile. Ce înseamnă cuvântul amin și de ce se folosește pentru rugăciuni. isus Hristos își începea adesea cuvântările către apostolii săi rostind mai întâi cuvântul amin. Amin, amin vă zic vouă!, iar în Biblie, această expresie a fost tradusă cel mai adesea prin sintagma Adevăr vă zic vouă!, pentru că.

La început era cuvântul și cuvântul era cu Dumnezeu și

Taina libertăţii din Pilda Semănătorului. Zis-a Domnul pilda aceasta: Ieșit-a semănătorul să semene sămânța sa. Și, semănând el, una a căzut lângă drum și a fost călcată cu picioarele și păsările cerului au mâncat-o. Și alta a căzut pe piatră și, răsărind, s-a uscat, pentru că nu avea umezeală Încă un articol de spiritualitate pentru tine. 28 Decembrie 2015. 19:59. Cuvântul mantra se compune din două silabe sanscrite: man , care înseamnă minte, și -tra , care înseamnă a cur ăț a. Cele dou ă silabe traduse împreun ă înseamnă oarecum cur ăț area min ț ii/focusarea min ț ii . O mantr ă bine aleas ă ne poate schimba/cur ăț. Musca - un simbol al smereniei. Domnul: Nu numai în această comunicare, dar şi în multe altele, am precizat deseori ce se înţelege prin această calitate, ce înseamnă să fii un individ, dar simultan să fii într-o fuziune intimă cu Creatorul în inima ta. Din păcate, înţelegerea voastră este încă limitată, iar credinţa. Astfel, cuvântul bruiaj, cuvânt cu o puternică rezonanță negativă, va căpăta conotația a ceea poate fi numit perturbaj pozitiv. Suprapunerea acestui tip de bruiaj peste bruiajul tehnologic va determina reinventarea oamenilor prin ceea ce le este caracteristic: creativitatea. #ToateÎmpreună vorbește despre emoții

Semnificatia numelui „Iahv

Termenul gambit vine din limba italiană veche gambetto, care înseamnă a pune piedică. În ziua de astăzi, cuvântul este folosit pentru a desemna o mutare în șah. Potrivit definiție din dicționarul român, gambit semnifică sacrificarea unui pion alb sau a altei piese la începutul unei partide de șah pentru obținerea. Cuvântul știți înseamnă siguranță absolută. E posibil să fii salvat și să știi. Dar chiar faptul pentru care Ioan a scris acest verset arată că, de asemenea, e posibil să fii mântuit și să te îndoiești de asta. Este îndoiala bună? Nu. Îndoiala este pentru duhul tău ceea ce durerea este pentru trupul tău CE SPUNE BIBLIA. Cuvântul paradis a fost folosit cu referire la prima locuinţă a omului, Unii consideră că a fi bun înseamnă doar a participa la ceremonii religioase şi a rosti rugăciuni rituale. cei drepţi care vor trăi etern în Paradis sunt cei ce respectă poruncile lui Dumnezeu aşternute în Biblie VÂNDUT LUI DUMNEZEU. Acum privesc toate aceste lucruri ca o pierdere ca să câştig pe Hristos (Filipeni 3:8-9) Înainte de a-ți descoperi scopul pe care ți l-a dat Dumnezeu în viață, vei experimenta adesea o serie de împotriviri care te vor determina să renunți la ce este vremelnic și să înțelegi ceea ce este etern Cuvântul proprietate provine de la cuvântul englez proprietate, ceea ce înseamnă personal sau proprietate. Acest termen este folosit pentru a însemna ceva non-liber. Fie software sau hardware. Aceasta înseamnă că software-ul, de exemplu, are o anumită licență

În teologia creştină se afirmă faptul că Duhul Sfânt, cea de-a treia persoană a Sfintei Treimi, purcede etern din Tatăl, prin Fiul. Lucrarea împreună a celor trei persoane ale Trinităţii este o constantă în tot ceea ce înseamnă manifestarea lucrării divine. În primul rând, această lucrare împreună este vizibilă în actul creaţiei Paul a avut puterea să glumească, chiar dacă avea dureri cumplite. Paul se mândrea cu cartea lui, care reprezintă un apogeu al iubirii sale față de literatură ( poezia îl liniștea mai mult decât cuvântul Scripturii ) și al capacității sale de a-și transforma viața într-o poveste convingătoare și puternică despre cum să trăiești alături de moarte

Spirit (filozofie) - Wikipedi

M-am tot întrebat de ce cuvântul miopie a fost cel pe care el s-a simțit obligat să-l spună. După ce tatăl lui Jill a murit, cuvântul miopie îi tot venea în minte. Ea și-a deschis inima pentru a înțelege sensul mai profund, acela că miopie înseamnă să nu poți vedea clar la distanță. Și, gândirea ei a început să. Scurtarea rugăciunilor înseamnă că, rugăciunile cu patru rak'ah devin două rak'ah atunci când ești în călătorie. În ceea ce privește combinarea rugăciunilor, înseamnă că, se alătură două rugăciuni, Zuhr și 'Asr, sau Maghrib și' Isha ', în timpul primei sau ultimei dintre cele două rugăciuni. REGULI Da! Dacă ni se cere să evalueze satisfacția cu viața pe o scară de la 1 la 10, cele mai multe vor alege numărul de 6: confortabil doar mediu. Chiar dacă acum cineva se simte nefericit, aceasta nu înseamnă că el va suferi pentru totdeauna. Deci, fericirea nu este etern Aşa vom înţelege că aceste cuvinte (pur, rup şi lup), vechi de peste 8.000 de ani (de când arienii lui Rama au plecat spre India), au fost şi în limba strămoşilor noştri geto-daci În lumea noastră fizică lumina este undă şi particulă. În spatele luminii, sau după emisie, rămâne întunericul. La început lumina şi întunericul [ De ce hindușii cred că aceasta este o zi pentru succesul etern. Hindușii cred în teoria mahurărilor sau în momentele de bun augur în fiecare pas al vieții, fie pentru a începe o nouă afacere, fie pentru a face o achiziție importantă. Akshaya Tritiya este o ocazie atât de importantă, care este considerată una dintre cele mai bune zile ale calendarului hindus

„Cuvântul MAMA pentru mine înseamnă viață- Portretul

Aproape că cerurile se crapă de aceste [vorbe], pământul se despică şi munţii se prăbuşesc în fărâme. (Maryam 19: 89-90) Politeismul (șirk-ul) reprezintă cătușele cu care Satana leagă libertatea spirituală a omului. Orice fel de politeism reprezintă o tentativă de a arăta zadarnică, speranța pe care Allah o are în om Pentru unii oameni, este adevărul absolut, incontestabil, că lumea a fost creată în 6 zile de un zeu omniscient, etern creator. Unii spun că cele 6 zile sunt figurative, dar sunt de acord că un omniscient, etern creator, Dumnezeu a creat lumea. Este un principiu de bază al religiei lor. Alții numesc această poveste a creației un mit

Pe cuvânt, cu Ana Iorga

S-ar putea să fi auzit cuvântul aviar mult mai mult decât ați obișnuit. A fost folosit pentru prima dată în 1870 și vine de la termenul latin Avis, Ceea ce înseamnă pasăre. Este, de asemenea, rădăcina unui alt cuvânt popular: aviație